Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Μακιγιάζ μόνο για τα μάτια σας!!!


Γεια σας αγαπημένες...
Το σημερινό ποστ έχει να κάνει με το μακιγιάζ που μας ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας. Τα μάτια είναι το χαρακτηριστικό όλων των γυναικών που αν τα μακιγιάρουμε σωστά αναδεικνύουμε εύκολα την ομορφιά του προσώπου μας!
Ας δούμε λοιπόν τι χρώματα πρέπει να χρησιμοποιούμε ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας..

Καστανά μάτια: Όσες ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία είστε οι τυχερές της υπόθεσης.. Στα καστανά μάτια ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα. Ιδανικές αποχρώσεις όμως στις ''καστανομάτες'' είναι χρυσή σκιά με καφέ γωνία, smokey eyes με λαδί και μαύρη γραμμή αλλά και ασημί σκιά με μαύρη γωνία. Επίσης στα καστανά μάτια ταιριάζουν σκιές στις αποχρώσεις του σκούρου μπλε και σκούρου μωβ.
Το tip για τα καστανά μάτια είναι να τα φωτίζουμε λίγο λόγω ότι είναι σκούρα από μόνα τους.


Γαλανά μάτια: Γενικά στα γαλανά μάτια ταιριάζουν οι καφέ,πορτοκαλί-ροδακινί & γκρι αποχρώσεις. Ιδανικό μακιγιάζ για τις όμορφες γαλανομάτες τo smoky eye με μαύρο που δίνει ένταση και κάνει μεγάλη αντίθεση με το γαλάζιο των ματιών.







Πράσινα μάτια: Στα πράσινα μάτια ταιριάζουν τα χάλκινα-καφέ-bronze σκούρα χρώματα καθώς επίσης και οι μωβ αποχρώσεις..Καλό είναι να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε σκιές στο ίδιο χρώμα των ματιών σας καθώς μια σκέτη γκρι σκιά.
                                                                                                  


Αυτά από μένα όμορφες...
Φιλιά πολλά!!!
Καλά να περνάτε!!!


11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο και κατατοπιστικότατο ποστ.http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ MAKE-UP ARTIST ΣΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


      Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, σε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών «Seventeen», διοργανώνουν στις 21 και 22 Ιανουαρίου τρία (3) ειδικά 3ώρα σεμινάρια ομορφιάς, με τη βοήθεια των ταλαντούχων Make-up Artists της «Seventeen», στα οποία οι σπουδάστριες Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά για την περιποίηση του προσώπου και για ένα τέλειο μακιγιάζ με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

      Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε 2 κύκλους, και οι σπουδάστριες που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τέχνη της ομορφιάς, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να ανακαλύψουν μικρά μυστικά και συμβουλές, έτσι ώστε το μακιγιάζ που θα επιμελούνται, να παραμένει φρέσκο και αψεγάδιαστο -αναδεικνύοντας την ομορφιά- όλο το 24ωρο.

      e-mail: glyfsec@xinis.com
      Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31-33
      ΤΗΛ:. 2109640117, 2109604783

      Διαγραφή
  2. Έχεις βραβειάκι, αν θέλεις πέρνα μία βόλτα από το σπιτάκι μου να το παραλάβεις: http://ginaikologies.blogspot.gr/2012/11/and-oscar-goes-to.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Αναστασία μου!Μόλις έγινα και μέλος στο blog σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και απο μενα βραβειακια με αγαπη
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2012/11/awards-again.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post!!! Αν θες πέρνα μια βόλτα από το blog μου http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ Demy μου!!Μόλις σε ακολούθησα...Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Heey You're awesomee!!
    check out my blog too :)
    http://lapanteravestidaderosa.blogspot.com.es/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανηκω στην κατηγορια πρασινα ματια κ οντως τετοια χρωματα φοραω αν κ για να ειμαι ειλικρινης κ καποιες πρασινες σκιες που εχω ειναι αρκετα ωραιες απλα εκει παιζεις με τις αποχρωσεις πχ πιο σκουρα πρασινα κλπ κλπ
    φιλακιαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το θεμα ειναι και τι μας κανει να νιωθουμε εμεις οτι μας πηγαινει caramelitsa μου!!!ολα τα αλλα ερχονται μετα!!φιλια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή